Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mesoterapia

Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Lift MESO konsepti koostuu Lift MESO mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta.

Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -Juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia Kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen.

Lift MESO consept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.
Ennen käsittelya iholle tehdään AHA kuorinta (pitoisuus happojen 6%, pH 7). Se auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja stimuloi aineenvaihduntaa.

Hoidot viimeistelläänl aftercare voiteella. Se tasoittaa ihon täydellisesti käsittelyn jälkeen ja rauhoittaa ärsytystä. Voide sisältää pantenolia, Macadamia pähkinä öljyä ja rypäleen siemenöljyä.

hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.


Hinnat

  • Kasvot 175e
  • Kasvot ja Kaula 240€
  • Kasvot, kaula ja decoltee 270€

Sarjahoidot 4x (käyttöaika 6kk)

  • Kasvot 590e (norm. 700e)
  • Kasvot ja Kaula 800€ (norm. 960e)
  • Kasvot, kaula ja decoltee 900€ (norm. 1080e)