Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hoidoissa käytettävät tuotteet

LLB Professional

LLB Professional on on suomalainen rekisteröity tuotemerkki. Siihen kuuluu, sokerit ja sokeroinneissa käytettävät ennen ja jälkeen tuotteet sekä ripsienpidennystuotteet.

Swiss Color

Swiss color kestopigmentointi tarvikkeet ja laitteet tulevat Sveitsistä. Ne ovat todella kestopigmentoimisen huippu tuotteita. Swiss Color®kestopigmentointi värit ovat valmistettu sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys. Konserniin kuuluu myös Lift Meso Consept, jolla teemme asiakkaillemme laadukkaat mesoterapiahoidot.

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere on Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Sarjaan kuuluu erikoisakasvohoitoja ja peruskasvohoitoja seka hoitolassamme tehtävät rentouttavat vartalohoidot tehdään Bernard Cassieren tuotteilla. Liikkeessämme on laaja valikoima myös kotihoitotuotteita.

BTB13

BTB13 on suomalainen tieteellinen läpimurto, joka aktivoi passivoituneet kantasolut energisöimällä niitä oroottihapolla. Tämä korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. Kantasolujen energisöinti saa passivoituneet kantasolut tuottamaan uusia ja terveitä ihosoluja, joista seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13 aktivoi samalla tavalla myös hiuspohjan kantasoluja ja tehostaa siten hiusten kasvua. Yhdisteen kantasoluja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla.

 

BTB13-yhdiste sisältää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle välttämätöntä oroottihappoa (orotic acid), jonka määrä vähenee ikääntymisen myötä. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen voi estyä, sillä se on välttämätön mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle. Oroottihappoa pystytään kuljetettamaan kantasolujen mitokondrioihin maailmanlaajuisesti patentoidulla menetelmällä.

Restylane skincare

Kauniin ihon salaisuus on hyvä kosteustasapaino sekä terve ja suojaava ihon pintakerros. Restylane® Skincare yhdistää nämä kaksi ominaisuutta innovatiivisessa voidesarjassa, jonka tuotteet tekevät iholle hyvää.

Restylane -käsittelyt antavat iholle tilavuutta, rakennetta ja kosteutta sisältäpäin. Restylane skincare -tuotteet puolestaan suojaavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa ulkoapäin. Restylane skincare on hellävarainen ihon luonnolliselle rakenteelle.

NASHA™ -teknologiaa hyödyntämällä voiteet auttavat kosteuttamaan ja tasoittamaan pieniä juonteita, säilyttämään ihon kosteuden ja antamaan sille hohtoa. Restylane skincare -sarjassa on yhdeksän ihonhoitotuotetta: Facial Cleanser, Day Cream, Day Cream SPF 15, Whitening Day Cream, Night Cream, Night Serum, Eye Serum, Hand Cream ja Recover Cream.