Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kosmeetiset kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pysyvää korostamista, se on tietynlainen "kestomeikki" jonka tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa arjen rutiineja.

Kestopigmentointi on kosmeettinen tatuointitoimenpide, työssä käytetään kestopigmentointilaitetta.

Laitteessa käytetään hygienistäneulaa jolla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä. Toimenpide voidaan suorittaa kulmakarvoihin, eyelinereihin ja huuliin. Vaihtoehtoisesti kyseisellä menetelmällä voidaan tehdä hoidollisia tatuaatioita, kuten nännipiha pigmentointeja, ihon camouflage-värityksiä, päänahan pigmentointeja, arpia jne.

Kestopigmennoinnit pysyvät ihossa 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä, kadoten lopulta lähes kokonaan. Pigmennoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muutaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia riippuen mitä halutaan pigmentoida. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikanpäällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.


Pyrimme aina siihen, että käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle.
Puudutteet joita käytämme ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita.


Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina n. 30%-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi.Toimenpiteen jälkeen käsitellylle alueelle muodostuu rupi. Rupi irtoaa seuraavan viikon kuluessa. Mitä kauemmin se kestää sitä parempi. Rupea ei missään tapauksessa saa repiä tai rapsuttaa pois. Ruven lähdettyä useasti näyttää siltä ettei mitään väriä olisi jäänyt jäljelle, tämä on normaalia. Ihon paranemisen myötä väri asettuu ja tummuu kudoksessa seuraavan neljän viikon aikana.Jälkipigmentointi eli vahvistuskäynti tehdään 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Pigmentointien täytyy ehdottomasti saada parantua rauhassa ennen vahvistusta. Vahvistuksella varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista viimeistellyt, kauniit ja kestävät.

Uudet kestopigmentoinnit

Saavuthan ajoissa paikalle (n.10min ennen varattua aikaasi).
Ennen pigmentointien aloittamistasta saat täytettäväksi esitietolomakkeen jonka käymme yhdessä läpi.
Toiveesi huomioon ottaen suunnittelemme huolella tulevien pigmentointien mallin ja värin.

Pigmentointi tehdään turvallisilla hypoallergisilla SWISS COLOR pigmenteillä. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton. Tavoitteenani onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitusta. Turvotus ja punoitus helpottaa yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet jotka käydään yhdessä suullisesti läpi ja joita noudattamalla takaat itsellesi kauniit kestopigmentoinnit jotka kestävät vuosia.

Me näemme jälkikäsittelyn merkeissä vielä 6-12vkon kuluttua, jolloin uusimme käsittelyn. Vahvistuksen tarkoitus on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat ja tarvittaessa muutella vielä värisävyä. Jälkipigmentoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista kauniit ja kestävät.

Kestopigmentointien vahvistaminen

Kestopigmentointisi haalistuvat, kaventuvat ja ohentuvat vuosien saatossa. Myös värisävy voi muuttua. Muutosten korjaaminen ei välttämättä vaadi samanlaista käsittelyä kuin ensimmäisiä pigmentointejasi tehtäessä, sillä ihon alla epidermiskerroksessa on jo jonkin verran väripigmenttiä. Usein pigmentointien vahvistamiseen riittääkin vain yksi käsittelykerta.

Toimenpide tehdään samalla tavalla kuin uusissakin kestopigmentoinneissa.

Saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka käymme yhdessä läpi.
Jos olet aikaisemminkin käynyt laitattamassa pigmentointisi meillä voimme tarkistaa asiakasrekisteristä edellisen suunnitelman.

Sinun toiveet huomioon ottaen suunnittelemme huolella vahvistettavien pigmentointien mahdolliset mallin korjaukset sekä värin.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitus.Turvotus ja punoitus laskevat yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Konsultoimme sinua vielä kotihoidon osalta ja saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet, joita tarkasti noudattamalla takaat itsellesi kauniit kestopigmentoinnit, jotka kestävät taas useita vuosia.