Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Karvanpoistot

IPL valoimpulssi, pysyvään karvanpoistoon

Kaikilla ihokarvoilla on kolme kasvuvaihetta, joista ensimmäinen on aktiivinen kasvuvaihe (anageenivaihe), seuraava taantumavaihe ja viimeinen lepovaihe. Aktiivisen vaiheen aikana karvassa on paljon melaniini-väriainetta. IPL-hoito tehoaa hyvin aktiivivaiheessa oleviin ihokarvoihin.       Hoito joudutaan toistamaan, koska käsiteltävän alueen kaikki karvat eivät ole aktiivivaiheessa samanaikaisesti. Hoitotulos on lähes 100% aktiivivaiheessa olevista tummista karvoista.

Kuinka usein hoitoa tarvitaan? Ihokarvojen kasvuvaiheet määräävät käsittelyjen välisen ajan. Yleensä tarvitaan neljästä kymmeneen hoitoa neljän - kahdeksan viikon väliajoin. Tarvittavien hoitojen määrä on yksilöllistä.

Kotihoito-ohjeita: Auringonottoa tulee välttää toimenpiteen jälkeen vähintään viikon ajan. Käsitelty iho on herkkä palamiselle ja liika pigmentoitumiselle. Ihoa tulisi kuoria vähintään kerran viikossa, jotta ihon alla olevat karvat läpäsee hyvin ihon. Ihon kosteuttaminen esimerkiksi Bepanthen emulsio voiteella päivittäin takaa sen, että iho pysyy hyvänä koko hoitojakson läpi. Karvat tulee ajella päivää ennen hoitoon tuloa ja noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen. Myös karvojen poisto esimerkiksi sokeroimalla on suotavaa loppuvaiheessa hoitoa, että näkee kuinka paljon karvoja on vielä kasvussa.

Huom! Saapuessasi IPL-karvapoistoon muista sheivata käsiteltävä alue 24h aikaisemmin