Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ihon nuorennus ja kiinteytyshoidot, IPL face lift

Veltto roikkuva kasvojen iho, posket, kaula ja rypistynyt decoltee? Entä allit? Eikö hiukan kiinteämpi olisi kivempi?

Monenlaiset tekijät vaikuttavat kasvojen ikääntymiseen ja auringonvalon aiheuttamiin vaurioihin; elastaanin ja kollageenin puuttuminen ihon rakennemuodoista tekee juonteita ja ryppyjä antaen iholle sen ikävän, alaspäin venähtäneen ulkonäön ja suurentaa huokosia.

Ihon nuorennushoitomme auttaa pehmentämään juonteita, ryppyjä ja ryhdistää ihoa se myös vähentää samalla pigmenttimuutoksia ja suonien näkyvyyttä.

Hoito perustuu siihen, että IPL valo tunkeutuu syvälle ihokudoksen kerroksiin lämmittäen ihon mikrosuonistoa ja saaden aikaan "parantava" vastareaktion. Uutta kollageenia syntyy, kun iho havaitsee "vamman" (tässä tapauksessa luulee ihossa olevan vamman) ja rupeaa korjaamaan "vaurioita".

Hinnasto
  1. Posket 99€
  2. Kasvot 129€
  3. Kasvot ja kaula 179€
  4. Kasvot, kaula ja decoltee 229€

Sarjahoidoista hoitokerrat 2-10 -15% normaali hinnoista
Ensimmäisellä kerralla kartoitamme ihotyypin. Kerromme hoidosta ja sen vaikutuksista. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja teemme kirjallisen hoitosuunnitelman. Seuraamme hoitosarjan aikana hoidon vaikutusta valokuvien perusteella.

Yleensä 3-10 hoitokerran kuuri on tarpeen kollageeni stimulointiin, joka aloittaa hienojen ryppyjen vähentämisen ja velton ihon kiinteyttämisen.

Käsittelyn jälkeen on normaali oireita;
  • Pigmenttihäiriöiden tummeneminen 20 min kuluttua valohoidon alkamisesta.
  • Heikkoa ihon punoitusta voi ilmaantua.
  • Kalpeneminen tai lisääntyvä punoitus rikkoutuneissa hiussuonissaja suonissa.
  • Tummemmilla ihotyypeillä reagointihoitoon voi kestää jopa 24 tuntia.